Kello: 00.50

 

Sitä moni miettii, mistä syystä olisi valmis lähtemään kolmeksi kuukaudeksi neljän seinän sisälle kuvattavaksi 24/7. Tai sitten et ole miettinyt. Minä mietin asiaa tänään. En keksinyt syytä. Ehkä siksi, etten mielellään ryhtyisi koko hommaan.

Kyllä, olen päättänyt uhrata elämästäni viisi minuuttia kirjoittaakseni Big Brotherista.

Sanotaan, että ihmiset talon sisällä eivät ole hyviä edustamaan Suomea ja ovat tyhmiä ja eivät ajattele. Tietenkin he ovat tyhmiä! Kuka fiksu ihminen tuollaiseen vapaaehtoisesti ryhtyisi? Jotakin vikaa täytyy päässä olla, sanoo kenen tahansa aivot.

Olette oikeassa. Mutta mistä lähtien BB on yrittänyt löytää asukkaistaan seuraavaa USA:n presidenttiä tai Nobelin rauhanpalkinnon voittajaa? Sitä minäkin. Ehkä he ovatkin vain huomionhakuisia teinejä (vaikka talossa on vanhempikin väki viihtynyt...), mutta kyllä heitä muualtakin kuin BB-talosta löytyy. Eiköhän jokainen tunne oman elämänsä BB-jonkun.

Meistä jokainen elää jonkun näköistä BB-elämää, sitä eivät vain kamarat tallenna tietokoneen kovalevyille. Oman elämän BB on sitä, että uskaltaa heittäytyä, ottaa riskejä, hankkia uusia kokemuksia ja uskaltaa olla oma itsensä ihmisten edessä. 

Vaikka siis en taloon halua, voin silti elää omaa BB-elämääni. Kokeilkaa ihmeessä! Nähdään seuraavalla kerralla!


Kello on: 00.55